Onze adresgegevens:

Jansbinnensingel 9
6811 AJ Arnhem
T: (026) 370 49 39
E: info@naturehairexperience.nl
W: www.naturehairexperience.nl

Onze meest recente berichten:

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On Pinterest

200 jaar koninkrijk in Maastricht

FUENTE HAIR EXPERIENCE SCHITTERT VOOR DE OGEN VAN HEEL NEDERLAND!

Nederland is dit jaar 200 jaar oud geworden. Op zaterdag 30 augustus werd dit groots gevierd worden in Maastricht. Het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk organiseerde dit evenement waarvan het thema ‘nationale oriëntatie’ was.
Het programma bestond uit o.a. een muziek-en kunstmodespektakel genaamd ‘Hello World!’. Het door Peter George d’Angelino Tap (kunstenaar en couturier) ontworpen kunstproject ‘Panta Rhei’ (alles stroomt) was onderdeel van het spektakel. Modellen van Miss Nederland en Miss Universe Duitsland presenteerden onder leiding van Kim Kötter zijn prachtige creaties die aan de hand van vlaggen, symbolen en heraldiek de Europese landen en haar grenzeloze rivieren verbeeldden.
 
Aan het hoofd van de kapsels van de modellen stond onze en jullie eigen Nature Hair Experience! De regie en het ontwerp van de kapsels was in handen van Ada Hadzic, directrice van Nature Hair Experience. Op de dag zelf waren Ada, Francis en Leila in Maastricht aanwezig waar zij de kapsels creëerden die aansloten op de prachtige ontwerpen van Peter George d’Angelino Tap.
 
Bij het evenement waren niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Maxima aanwezig. Daarnaast werd ook het koningspaar van België verwelkomt en de bondspresident van Duitsland: Joachim Gauck.
 
Heeft u deze uitzending gemist en wilt u het alsnog terug kijken? Klik dan op de onderstaande link.
 
www.npo.nl/nos-200-jaar-koninkrijk-maastricht

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.