Balayage Arnhem

Balayage

Wil je je haar natuurlijk laten kleuren, dan is een balayage in Arnhem waarschijnlijk echt iets voor jou. Een droom van iedere vrouw: geverfd haar waarbij je de natuurlijke uitstraling behoudt. Kies je voor een balayage in onze kapsalon in Arnhem, dan kun je een professioneel resultaat verwachten. De highlights en lowlights worden op een professionele wijze in je haar gezet en gaan naadloos in elkaar over. De populaire tie-dyes en dip-dyes worden aan de hand van deze balayage techniek gedaan, met een bijzonder natuurlijk resultaat.

Voor alle kleuringen gebruiken wij natuurlijke producten die zorgen voor het behoud van de goede conditie van je haar. Voor ons staat de conditie van je haar op de eerste plaats!

Prijsdifferentiatie
In onze salon werken wij aan de hand van prijsdifferentiatie, wat inhoudt dat wij verschillende prijzen hanteren voor dezelfde balayage in Arnhem. De lonen in de kappersbranche zijn gekoppeld aan leeftijd en ervaring. Wij maken hierin verschil tussen een topstylist en masterstylist. Dit neemt niet weg dat ook stylisten over de juiste kennis, diploma’s en ervaring beschikken.

Advies

Bij ons krijgt elke klant bij ieder bezoek advies. Goede overleg is essentieel voor gewenste resultaat waarbij de wensen van de klant worden besproken. Daarna geven wij advies die gebaseerd is onder anderen op de structuur van het haar, de vorm van het gezicht, de frequentie van kleuren en onderhoud.

Tarieven
Bij ons in de salon heb je zelf de vrijheid om te kiezen door welke medewerker je geholpen wilt worden. Kies voor een topstylist of masterstylist. Bij onze behandelingen kun je de verschillende prijzen en tarieven vinden.

Online afspraak maken
Weet je nog niet helemaal zeker of een balayage in Arnhem iets voor jou is? Wij adviseren je graag. Maak online een afspraak, zodat je zeker weet dat de gewenste topstylist of masterstylist beschikbaar is voor jou.

Alle tijd voor jou

Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze professionals