Balayage Arnhem

Balayage

Wil je je haar natuurlijk laten kleuren, dan is een balayage in Arnhem waarschijnlijk echt iets voor jou. Een droom van iedere vrouw: geverfd haar waarbij je de natuurlijke uitstraling behoudt. Kies je voor een balayage in onze kapsalon in Arnhem, dan kun je een professioneel resultaat verwachten.

De highlights en lowlights worden op een professionele wijze in je haar gezet en gaan naadloos in elkaar over. De populaire tie-dyes en dip-dyes worden aan de hand van deze balayage techniek gedaan, met een bijzonder natuurlijk resultaat.

Prijsdifferentiatie
In onze salon werken wij aan de hand van prijsdifferentiatie, wat inhoudt dat wij verschillende prijzen hanteren voor dezelfde balayage in Arnhem. De lonen in de kappersbranche zijn gekoppeld aan leeftijd en ervaring. Wij maken hierin verschil tussen een stylist, topstylist en masterstylist (kleurspecialist). Dit neemt niet weg dat ook stylisten over de juiste kennis, diploma’s en ervaring beschikken.

Advies
Masterstylisten en kleurspecialisten kunnen een completer advies geven en hebben hier ruime kennis voor in huis. Wil je een grote verandering, misschien zelfs wel een gehele metamorfose? Dan is het belangrijk dat de balayage techniek op een sublieme wordt toegepast.

Tarieven
Bij ons in de salon heb je zelf de vrijheid om te kiezen door welke medewerker je geholpen wilt worden. Ga je voor de styliste? Of misschien toch voor een masterstylist en kleurspecialist? Bij onze prijzen kun je de verschillende tarieven vinden.

Online afspraak maken
Weet je nog niet helemaal zeker of een balayage in Arnhem iets voor jou is? Wij adviseren je graag. Maak online een afspraak, zodat je zeker weet dat de gewenste stylist, topstylist of masterstylist beschikbaar is voor jou.

Alle tijd voor jou

Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze professionals