Bruidskapsel Arnhem

Bruidskapper in Arnhem

De mooiste bruidskapsels worden gecreëerd door onze speciale bruidskapper in Arnhem. Nature Hair Experience is een belevingssalon in hartje Arnhem waar wellness en ontspanning hoog in het vaandel staat. Voor een bruiloft wil je er op je allermooist uitzien, wat een hoop stress met zich mee brengt.

Des te fijner is het dat we in de salon de tijd voor je nemen. Niet alleen je bruidskapsel in Arnhem kan je bij ons in de kapsalon of op locatie laten doen, ook verzorgen wij je bruidsmake-up graag. Onze bruidskapper in Arnhem zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent voor één van de belangrijkste momenten in je leven.

Wanneer je alles tot in de puntjes geregeld hebt, de jurk van je dromen hebt gevonden en de perfecte bruidsfotograaf geboekt hebt, wil je ook graag dat je haar en je make-up er precies uitzien zoals je in gedachten hebt.

Tarieven bruidskapper in Arnhem

Natuurlijk wil je graag weten wat de kosten zijn van een bruidskapsel en eventueel bijkomende behandelingen. Je kunt altijd bellen voor advies en een prijsopgaaf. In onze prijslijst kun je alvast de prijzen vinden voor de volgende behandelingen:

  • Bruidskapsel in salon per uur
  • Bruids make-up in salon per uur
  • Bruidskapsel op locatie
  • Bruidskapsel + make-up op locatie binnen

Alle tarieven bekijken

 

De mooiste bruidskapsels van Arnhem en omstreken

Weet je nog niet welk bruidskapsel in Arnhem je graag wilt? Dan beschikken wij over inspiratieboeken waarvoor je gerust de tijd kunt nemen om erin te kijken. Ook adviseren wij je graag over de mogelijkheden. Wij zorgen er graag voor dat jij er op je mooist uit ziet. Heb je speciale wensen? Geef dit gerust bij ons aan.

Wil je een afspraak maken voor een (proef)bruidskapsel in Arnhem? Je kunt gebruik maken van ons online boekingssysteem of bellen naar (026) – 370 49 39.

Alle tijd voor jou

Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze professionals