Dameskapper Arnhem

Nature Hair Experience

Nature Hair Experience is ontstaan vanuit de wens om het bezoek aan de kapper naar een ander, hoger, niveau te tillen. Een niveau waarin beleving en natuurvriendelijkheid voorop staan. Een beleving bij Nature Hair Experience steunt op drie pijlers: kwaliteit, aandacht en ontspanning.

Kwaliteit

Kwaliteit begint bij de opleiding en het onderhoud van kennis van de nieuwste knip- en kleurtechnieken, maar bijvoorbeeld ook de plaatsing van extensions of andersoortige wijzen van haarverlening en/of -verdikking.

Ons team werkt enkel met hoogwaardige producten die niet alleen goed zijn voor jouw haar, maar ook voor onze aarde. Met andere woorden: producten die vrij zijn van chemische ingrediënten die zowel de gezondheid van jou en jouw haar kunnen verstoren, als de organische processen van de natuur. Naast de inhoud van het product vinden wij ook de natuurvriendelijkheid van het product van belang. Denk hierbij aan gerecyclede verpakkingen en (bij ons) navulbare glazen flessen. Wij werken graag samen met jou aan het credo: een betere wereld begint bij jezelf.

dameskapper arnhem

Aandacht

Jouw afspraak begint, onder het genot van een drankje naar keuze, met een bespreking van jouw wensen. Bij Nature Hair Experience is jouw stylist enkel en alleen met jou bezig. In de hedendaagse samenleving is onverdeelde aandacht schaars, maar wij doen geen concessies. Praten, stil zijn, een boek lezen, je e-mail bijwerken: de behandeling verloopt zoals jij dat wil.

dames knippen arnhem

Ontspanning

Een kapsalon richt zich per definitie op het uiterlijk, maar bij Nature Hair Experience ligt de focus daarnaast ook op het innerlijk: ontspanning. Dit begint zodra je in de kapstoel zit: een ontspannend welkomstritueel met een korte hoofd- en schoudermassage. Dit vervolgt zich bij de wastafels met onze, indien je dit wenst, massagestoelen. Het wassen van jouw haar wordt vervolgens begeleid middels een Japanse hoofdmassage. Ontspanning betekent bij ons ook koffie, thee en fris naar keuze. Kom je ’s middags bij ons op bezoek? Dan bieden we je een tosti of een wijntje aan.

Wees welkom

De samenstelling van ons team varieert van Topstylisten tot Masterstylisten. Wij zijn van mening dat hoogwaardige haarverzorging voor iedereen toegankelijk moet zijn en we streven ernaar onze diensten zo betaalbaar mogelijk te maken, zonder in te leveren op kwaliteit. Het verschil tussen de stylisten komt dan ook met name tot uitdrukking in de tarieven. Nature Hair Experience wenst op deze manier een breed publiek te kunnen bedienen.

Een afspraak boek je gemakkelijk via onze website. Dankzij de verschillende werkdagen en -tijden van ons team is qua planning heel veel mogelijk, zowel voor de kleine als de grote behandeling.

We hopen je binnenkort mee te mogen nemen in de beleving van een behandeling bij Nature Hair Experience.

knippen dames arnhem

Voorbeelden van Nature Hair Experience creaties bij dames

Alle tijd voor jou

Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze professionals