Hair extensions Arnhem

Hair extensions Arnhem

Wil je hair extensions in Arnhem laten zetten bij een professionele kapsalon? Wij zijn een belevingssalon waar je voordat we met deze behandeling beginnen tot rust kan komen. Even ‘weg uit de dagelijkse hectiek’, waarbij we bij binnenkomst starten met een welkomstritueel. Je wensen worden eerst besproken met de stylist of masterstylist. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en geven we waar nodig advies over de mogelijkheden.

Belangrijk is dat we eerst kijken of je haar geschikt is om hairextensions in te zetten. Daarvoor maak je eerst een aparte advies gesprek. Dan bepalen wij ook kleur van extensions die dan besteld worden. Selecteer “Advies Extentions” in het reserverings-formulier bij het maken van een afspraak.

Voorafgaand aan het zetten van de hair extensions in Arnhem nemen we eerst de tijd voor een uitgebreide was- en hoofdmassagebehandeling. We nemen graag de tijd voor je, zodat je even kunt ontspannen en kunt genieten van de aandacht in onze belevingssalon.

Natuurlijke hair extensions in Arnhem

We staan garant voor vakkundig advies en brengen je graag op de hoogte van de nieuwste technieken. Voordat we beginnen met het zetten van de hairextensions in Arnhem kijken we naar de conditie van je haar en de vorm van je gezicht. Dit is belangrijker dan de modetrends die er op dit moment zijn. We zorgen ervoor dat de hairextensions perfect bij je passen.

Heb je pas geleden besloten om je haar kort te laten knippen en heb je hier een ontzettende spijt van? Dan kunnen hair extensions in Arnhem de oplossing zijn. De hairextensions worden op een natuurlijke manier in je eigen haar verwerkt, waardoor je haar zelf geen schade zal oplopen. Je wilt natuurlijk dat je haar in goede conditie blijft en dat het na verloop van tijd gezond weer aangroeit.

Invisible hair extensions

Bij Nature Hair Experience noemen we onze hairextensions ook wel invisible hairextensions. Je kunt namelijk op het oog niet zien dat je dit hebt laten zetten. Tijdens de behandeling laten we je weten hoe lang je de hairextensions kunnen blijven zitten en wanneer we je aanraden om weer terug te komen.

Wil je meer weten over onze werkwijze voordat je een afspraak maakt? Neem gerust contact met ons op via 026-3704939 of stuur een e-mail naar info@naturehairexperience.nl.

Alle tijd voor jou

Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze professionals