Herenkapper Arnhem

Herenkapper

Wil je graag geknipt worden bij een herenkapper in Arnhem? Bij Nature Hair Experience zijn we op de hoogte van de laatste haarmode trends voor heren. Kom je binnen bij ons in de salon, dan zorgen wij ervoor dat je eerst kunt genieten van een heerlijk vers gezet kopje koffie van Dasta of verse thee van top kwaliteits merk Evan & Watson. Vervolgens mag je plaatsnemen in de kappersstoel en geef je jouw wensen aan ons door. Wens je een advies van onze herenkapper in Arnhem, dan geven wij dit natuurlijk graag. Weet je nog helemaal niet wat voor kapsel dat je wilt laten knippen, dan kan je uiteraard ruim voldoende inspiratie op doen online. Wil je alvast weten welke stoere kapsels onze herenkapper in Arnhem heeft geknipt? Bekijk onze portfolio.

Voordat we daadwerkelijk beginnen met het knippen van een mooie coupe, beginnen we met ons wellnessritueel. Nature Hair Experience is een belevingssalon waar ontspanning en wellness hoog in het vaandel staan. Voorafgaand geven we je haar een uitgebreide wasbeurt en hoofdmassage. 

Kwaliteit staat voorop, dit garanderen wij voor elke medewerker. Bij Nature Hair Experience werken onze herenkappers in Arnhem enkel met natuurlijke haarproducten zonder parabenen en sulfaten.

In de salon werken wij met prijsdifferentiatie. Dit houdt in dat wij verschillende prijzen hanteren voor dezelfde behandeling. Lonen zijn gekoppeld aan leeftijd en ervaring, waardoor de tarieven voor onze masterstylisten hoger uitvallen. Op onze prijzenpagina kan je een complete uitleg vinden over prijsdifferentiatie. Ook vind je hier de tarieven van iedere behandeling.

Wil je een afspraak maken met één van onze herenkappers in Arnhem? Je kunt eenvoudig online een afspraak maken via ons online boekingssysteem of bel gerust naar de salon: 026-3704939. 

Alle tijd voor jou

Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze professionals