Onze adresgegevens:

Jansbinnensingel 9
6811 AJ Arnhem
T: (026) 370 49 39
E: info@naturehairexperience.nl
W: www.naturehairexperience.nl

Onze meest recente berichten:

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On Pinterest

Welkom bij Nature Hair Experience Kapper Arnhem

Wilt u graag naar de kapper in Arnhem Centrum en wilt u graag dat onze stylisten u in de watten leggen? In onze kapsalon in Arnhem gaan wij voor pure beleving waarbij wij werken met natuurlijke haarproducten. Daarnaast staan rust in de salon en de wens van de klant centraal. Voorafgaand aan de behandeling vindt er een adviesgesprek plaats waarin u uw wensen kunt aangeven. In onze kapsalon in het hart van Arnhem voorzien wij u graag van professioneel (kleur)advies, zodat uw nieuwe kapsel precies voldoet aan uw wensen.

Dat wij kijken naar de conditie van uw haar en de vorm van uw gezicht is nog belangrijker dan de laatste modetrends. Heeft u het liefst een model dat niet goed bij uw gezicht past, dan zullen onze stylisten, top-stylisten of master-stylisten iets anders adviseren.

Online afspraak maken bij Nature Hair Experience Kapper Arnhem

Natuurlijke producten van Philip Martin’s bij uw kapper in Arnhem Centrum

Als kapper in Arnhem werken wij uitsluitend met de natuurlijke haarproducten van Philip Martin’s. De ingrediënten in onder andere onze shampoos, conditioners en waxen zijn afkomstig uit organische kwekerijen. Daarbij wordt absoluut geen gebruik gemaakt van toxische chemicaliën. Wij gebruiken deze producten veelvuldig in onze kapsalon, omdat ieder natuurlijk haarproduct van Philip Martin’s een perfecte balans heeft tussen kwaliteit, gezondheid en prestatie.Kapper in Arnhem met hoofd- en stoelmassage

Met onze natuurlijke producten van Philip Martin’s geven wij u graag een hoofdmassage tijdens het wassen. Wanneer u wilt kunt u ook nog heerlijk ontspannen tijdens een stoelmassage. Bij Nature Hair Experience als uw kapper in Arnhem voelt u zich als nieuw wanneer u naar huis gaat.Laat u zich knippen door een stylist, top-stylist of master-stylist?

In onze kapsalon in Arnhem Centrum werken wij met prijsdifferentiatie, wat inhoudt dat wij verschillende prijzen hanteren voor dezelfde behandeling. De lonen van de kappersbranche zijn namelijk gekoppeld aan de leeftijd en ervaring van de medewerker.

Hierdoor hanteren wij drie verschillende prijsniveaus: stylisten, top-stylisten en master-stylisten. Al onze medewerkers zijn goed opgeleide en getalenteerde kapsters en kappers en kunnen uitstekend knippen. Een stylist heeft in verhouding minder ervaring dan een top-stylist of een master-stylist. Ondanks dat zij in staat zijn om een prima coupe te knippen, missen zij de jarenlange ervaring die onze top-stylisten en master-stylisten hebben.

Online een afspraak maken bij onze belevingskapsalon in Arnhem?

Geef uw wensen gerust bij ons aan, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de gewenste stylist, top-stylist of master-stylist aanwezig is. U kunt eenvoudig een afspraak maken via ons online afspraaksysteem, waarbij u direct kunt kiezen door wie u graag geknipt wilt worden. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken in onze belevingskapsalon in Arnhem, dan mag dat natuurlijk ook altijd.

De master-stylisten die werkzaam zijn in onze kapsalon in Arnhem Centrum kunnen u een completer advies geven, ook op het gebied van kleuren. Dit neemt niet weg dat kwaliteit bij ons voorop staat, dit garanderen wij voor iedere medewerker. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor de kapper in Arnhem die uw wensen en uw persoonlijkheid past. Benieuwd naar wat onze stylisten voor u kunnen betekenen?


In onze kapsalon in Arnhem kunt u tevens terecht voor een balayage, voor een mooi bruidskapsel, een keratine behandeling, hair extensions en het epileren van uw wenkbrauwen.

Online afspraak maken bij Nature Hair Experience Kapper Arnhem

Nature Hair Experience

Jansbinnensingel 9 | 6811 AJ Arnhem | T:  (026) 370 49 39
E:  info@naturehairexperience.nl | W: www.naturehairexperience.nl