Kinderkapper Arnhem

Kinderkapper Arnhem

Ben je op zoek naar een kinderkapper in Arnhem die rustig de tijd neemt voor je kind? Naast dat wij ervoor zorgen dat kinderen zich kunnen ontspannen in de salon, maken wij enkel gebruik van O-Way. Een gevoelige huid zal hierdoor niets te verduren hebben. Voordat we beginnen met de knipbehandeling zorgen we ervoor dat we een duidelijke uitleg geven over wat we precies gaan doen.

Er is volop ruimte om aan te geven welke wensen er zijn. Onze kinderkappers in Arnhem gaan voorzichtig te werk en zijn gewend dat er tussendoor ook gekletst en spelenderwijs geknipt moet worden. Zijn je kinderen als iets ouder? Ook dan rekenen wij speciale tarieven voor onze kinderkapper in Arnhem.

Tarieven kinderkapper in Arnhem
Voor kinderen, jongeren en studenten hanteren wij aparte tarieven. Deze kan je vinden op onze prijzenpagina. In onze belevingssalon werken wij met verschillende tarieven voor dezelfde behandeling. Dit noemen we ook wel prijsdifferentiatie. Op onze tarievenpagina kan je kiezen tussen een topstylist en een masterstylist. Topstylisten en masterstylisten hebben jarenlange ervaring als onder andere kinderkapper in Arnhem. Zij kunnen voorzien van het beste advies als het gaat om een geheel nieuw model.

Je kunt bij het boeken van een behandeling aangeven door wie je graag wilt dat je kind geknipt wordt. Zijn er bijzonderheden? Geef dit gerust bij ons aan, dan houden onze kinderkappers in Arnhem hier graag rekening mee. Wil je meer weten over onze kapsalon of heb je vragen over een behandeling? Neem dan gerust contact met ons op via (026) – 370 49 39 of vul ons contactformulier in.

Alle tijd voor jou

Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze professionals