Permanente omvorming Arnhem

Ben je niet tevreden met de structuur van je haar of wil je eens een compleet ander kapsel? Dan kun je kiezen voor de permanente omvorming in Arnhem. Dankzij deze behandeling kunnen wij krullend haar steil maken en we kunnen steil haar krullend maken. Binnen een paar uur is de structuur van je haar helemaal veranderd.

Wat zijn de mogelijkheden van permanente omvorming in Arnhem?

Bij de permanente omvorming in Arnhem heb je keuze uit meerdere mogelijkheden. Als je slag in je haar hebt of als je steil haar hebt kunnen we je haar krullend maken. Tijdens de behandeling draaien we je haar om rollers heen. De grootte van de rollers bepaalt de sterkte van de krullen. Grote rollers zorgen voor zachte krullen, terwijl kleine rollers voor kleinere en strakke krullen zorgen. Zo kunnen wij jouw haar op elke gewenste manier van permanente krullen voorzien. Nadat al je haar om de rollers is gedraaid brengen wij een plantaardige vloeistof op het haar aan en deze laten we goed in je haar trekken. De permanent vloeistof en fixatie vloeistof zorgt ervoor dat je haar de vorm vasthoudt waardoor je na de behandeling prachtige krullen hebt. Het is ook mogelijk om krullend haar steil te maken door dezelfde vloeistof te gebruiken. Het resultaat is permanent en het zal pas verdwijnen als je haar volledig is uitgegroeid, kroel valt met tijd steeds natuurlijker waardoor je geen zichtbare uitgroei lijn krijgt.

Een afspraak maken voor permanente omvorming in Arnhem

Wil je een afspraak maken voor de permanente omvorming in Arnhem? Je kan dan bellen naar (026) 370 49 39 of je kan een afspraak maken via de website. In het menu klik je op ‘Online boeken’ en daarna selecteer je de gewenste behandeling (3uur) Vervolgens doorloop je de stappen om het maken van een afspraak af te ronden. Natuurlijk mag je ook contact opnemen als je vragen hebt over deze behandeling.

Alle tijd voor jou

Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze professionals