Onze adresgegevens:

Jansbinnensingel 9
6811 AJ Arnhem
T: (026) 370 49 39
E: info@naturehairexperience.nl
W: www.naturehairexperience.nl

Onze meest recente berichten:

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On Pinterest

Wenkbrauwen epileren en verven Arnhem

Laat je wenkbrauwen epileren in Arnhem bij Nature Hair Experience, een belevingssalon in hartje Arnhem waar ontspanning hoog in het vaandel staat. Kom je bij ons binnen, dan kan je eerst genieten van een heerlijk vers gezet kopje Italiaanse koffie. Wil je een afspraak maken? Dit kan je eenvoudig doen via ons online boekingssysteem of via 026-3704939.

Het epileren van jouw wenkbrauwen valt onder onze specials. De specials worden vaak bijgeboekt tijdens een knip- of kleurbehandeling, maar er kan ook een aparte afspraak voor gemaakt worden. Onze styliste houdt rekening met de wensen die je hebt en natuurlijk met je gezichtsvorm en gezichtsuitdrukking. Op deze manier zullen er nooit teveel wenkbrauwhaartjes worden weggehaald.

Prijzen wenkbrauwen epileren en verven in Arnhem

In de salon werken wij met prijsdifferentiatie. Dit houdt in dat onze prijzen verschillen per behandeling. Onze topstylisten en masterstylisten beschikken over langere werkervaring en uitgebreidere kennis, waardoor de tarieven van onze behandelingen hoger uit kunnen vallen. De tarieven voor wenkbrauwen epileren in Arnhem zijn hetzelfde, maar voor het verven van je wenkbrauwen vragen wij een hogere vergoeding wanneer je kiest voor een topstylist of masterstylist.

Wenkbrauwen epileren €10,-
Wenkbrauwen verven door stylist €10,-
Wenkbrauwen verven door topstylist of masterstylist €12,-

Openingstijden voor wenkbrauwen epileren in Arnhem

Dinsdag 9:00 – 18:00
Woensdag 9:00 – 18:00
Donderdag 9:00 – 20:00
Vrijdag 9:00 – 18:00
Zaterdag 9:00 – 17:00

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@naturehairexperience.nl. Wij streven er naar je bericht binnen 24 uur op werkdagen te beantwoorden.

Nature Hair Experience

Jansbinnensingel 9 | 6811 AJ Arnhem | T:  (026) 370 49 39
E:  info@naturehairexperience.nl | W: www.naturehairexperience.nl