Wenkbrauwen epileren Arnhem

Wenkbrauwen epileren

Laat je wenkbrauwen epileren in Arnhem bij Nature Hair Experience, een belevingssalon in hartje Arnhem waar ontspanning hoog in het vaandel staat. Kom je bij ons binnen, dan kan je eerst genieten van een heerlijk vers gezet kopje Dasta koffie of een kopje verse thee. Wil je een afspraak maken? Dit kan je eenvoudig doen via ons online boekingssysteem of via 026-3704939.

Het epileren van je wenkbrauwen valt onder onze specials. De specials worden vaak bijgeboekt tijdens een knip- of kleurbehandeling, maar er kan ook een aparte afspraak voor gemaakt worden per telefoon. Onze styliste houdt rekening met de wensen die je hebt en natuurlijk met je gezichtsvorm en gezichtsuitdrukking. Op deze manier zullen er nooit teveel wenkbrauwhaartjes worden weggehaald.

Prijzen wenkbrauwen epileren en verven in Arnhem
In de salon werken wij met prijsdifferentiatie. Dit houdt in dat onze prijzen verschillen per behandeling. Onze topstylisten en masterstylisten beschikken over langere werkervaring en uitgebreidere kennis, waardoor de tarieven van onze behandelingen hoger uit kunnen vallen. De tarieven voor wenkbrauwen epileren en verven in Arnhem zijn hetzelfde, maar bij veel andere behandelingen niet.

Bekijk onze prijslijst voor tarieven

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@naturehairexperience.nl. Wij streven er naar je bericht binnen 24 uur op werkdagen te beantwoorden.

Alle tijd voor jou

Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze professionals