Onze adresgegevens:

Jansbinnensingel 9
6811 AJ Arnhem
T: (026) 370 49 39
E: info@naturehairexperience.nl
W: www.naturehairexperience.nl

Onze meest recente berichten:

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On Pinterest

Winnaar Vision of the Elite Award

Naast de uitdaging die het dagelijks werk met zich meebrengt, wordt Nature Hair Experience graag uitgedaagd door verschillende wedstrijden. Zo deed onze medewerker Francis Scheerder mee aan de Vision Of The Elite Award 2014. Bij deze wedstrijd staat de ‘visie’ van de haarstylisten in relatie tot kapsels die elke dag draagbaar zijn centraal. Francis verwerkte in haar kapsel de ‘Beach/festival look’. Deze visie bleek de populairste want Francis heeft de Consumer Award in de categorie ‘Dames’ gewonnen! In deze categorie was het aan de Nederlandse consument om te bepalen welk kapsel het beste aansloot op de visie van de consument zelf. Vorig jaar mocht Francis deze award ook al in ontvangst nemen.
 
http://www.coiffure.nl/winnaars-intercoiffure-awards/
 
Een andere medewerker van Nature Hair Experience, Leintje de Keyzer, heeft dezelfde award twee jaar geleden mogen ontvangen in de categorie ‘Heren’. Wij streven ernaar deze successen door te laten werken in de kapsels van onze klanten en andersom. Wij hebben pas echt gewonnen wanneer onze klanten als winnaars de deur uit lopen.

Bent je nieuwsgierig geworden naar ons ‘award-winning’ werk? Maak dan een afspraak door te bellen naar 026-370 49 39 of te mailen naar info@naturehairexperience.nl

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.